11 Nisan 2012 Çarşamba

Zeytinyağlı Kabak

Zeytinyağlı Kabak
ZEYTİNYAĞLI KABAK
  • zeytinyağlı kabak Malzemeler
    -1 kg adet orta boy kabak ( iri iri doğranmış )
    -2 adet orta boy kuru soğan ( ay şeklinde doğranmış )
    -4 domates kabuğu soyulup küp doğranmış
    -2 tatlı kaşığı salça
    -6 diş sarımsak
    -Zeytinyağı
    -Tuz , kuru nane
    -maydanoz
    zeytinyağlı kabak yemeğinin yapılışı
    -Doğranmış soğanları zeytinyağında kavurup,salçayı ekliyoruz.
    -İçine domatesleri ve doğranmış sarımsakları ekleyip bir müddet tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte pişiriyoruz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Yemek Tarifleri, Nefis Yemek Tarifleri © 2012 | Yemek Tarifleri Yemek Tarifleri , Yemek Tarifleri and Yemek Tarifleri